REIKI a Pillangós-házban

Energetizáló kezelések, tanfolyamok a Pilis, a Dunakanyar, Visegrád és a Pillangós-ház ölelésében...

Tanfolyami időpontok

a honlap szerkesztés alatt

ezen a felületen fognak megjelenni a tanfolyami időpontok

a tanfolyam neve, helye, temetikája, oktatója, dijazása, egyéb információk..........

Hosszú hétvégék 2012-ben

2012 ben az alábbi hosszú hétvégék lesznek, segítség a tervezéshez......

Március 15. /4nap /Márc.15-18.

Húsvét /3nap/ Ápr.7-9.

Május 1. /4nap/ Ápr.28.-Máj.1.

Pünkösd  /3nap / Máj.26-28.

Augusztus20./3nap/Aug.18-20.

Október 23 /4nap/ Okt. 20-23.

Mindenszentek/4nap/Nov.1-4.

Karácsony /5nap/ Dec.22-26.

   A Pillangós-ház bájos vendégház Visegrád központjában egy több mint 200 éves népi építészeti emlékként jelentős épületben. Testi-lelki-szellemi harmonizáló kezelésekkel segitik regenerálódásunkat pár nap pihenéssel egybekőtve.

  Érdekesség, hogy ezen altrnatív egészség megőrző és helyreállító szolgáltatások hatékony és egymásra épülő módszereit kináló intézményben a békebeli időkben a Zöldkeresztes Védőnői Szolgálat látta el feladatait.

Kováts Ildikó vezetőnő ,általános természetgyógyász, kineziológus, reiki mester tanár, Kriston Intim Torna tréner,és egyéb "boszorkányos " képesítésievel és képességeivel, tripla Halak alkatával egy olyan bűbájos környzetet alakított ki ,amely már hangulata és energiái ,külsőségei alapján is garantálják a felüdülést, kezelések nélkül is.

A vendégház a város közepén egy szökőkútas szép park mögött helyezkedik el, olyan csendes, hogy csak a templom torony órájának ütése és zenéje hallatszik be a vastag vályogfalakkal körülölelt 5 kis kuckóba, a majd 50 éves tiszafás és vén diófás udvarra.

A kezelőként és tanfolyami teremként használt társalgóhoz teakoynha tartozik , ahol a helyi Kán forrás vizéből korlátlanul fogyaszthatnak, gyógy és egyéb tea különlegességeket főzhetnek belőle  házi mézzel ízesítve. Akkár az udvar hínta ágyában, hangulatos zugaiban az állatkákkal ejtőzve, vagy a ház előtti park szökőkút melletti padján a hegyekre ,a közeli templomra rálátva pihengethetnek a kezelések között.

KÉPGALÉRIA

SZERKESZTÉS ALATT

itt fognak ,egjelelnni a képek a kezelésekről

helyszinekről

környzetről

munkatársainkról

egyebekről

Idézetek