REIKI a Pillangós-házban

Energetizáló kezelések, tanfolyamok a Pilis, a Dunakanyar, Visegrád és a Pillangós-ház ölelésében...

Tanfolyami időpontok

a honlap szerkesztés alatt

ezen a felületen fognak megjelenni a tanfolyami időpontok

a tanfolyam neve, helye, temetikája, oktatója, dijazása, egyéb információk..........

Hosszú hétvégék 2012-ben

2012 ben az alábbi hosszú hétvégék lesznek, segítség a tervezéshez......

Március 15. /4nap /Márc.15-18.

Húsvét /3nap/ Ápr.7-9.

Május 1. /4nap/ Ápr.28.-Máj.1.

Pünkösd  /3nap / Máj.26-28.

Augusztus20./3nap/Aug.18-20.

Október 23 /4nap/ Okt. 20-23.

Mindenszentek/4nap/Nov.1-4.

Karácsony /5nap/ Dec.22-26.

Energetikai tanfolyamaink:

I.: Reiki tanfolyamok:

1.Reiki I.,

2.Reiki II.,

3.Reiki Mesteri tanfolyam

Kováts Ildikó reiki mester tanár vezetésével (Reiki tanfolyamok menű)

II.: "Bevezetés a rejtett erõk világába" Aradi Lajos (http:/apilis.fw.hu) tanfolyamai országszerte több helyen, így Visegrádon is az alábbi tematika szerint kb. havonta egy hétvégén kerülnek megtartásra.

Visegrádon emelt színtű a tanfolyam , kiegészül a Pilis energatikai titkaival is: ezt a "Szent helyek, szent energiák" sorozat címmel jelezve. Szombaton a lenti tematikai vázlat szerinti elmélet, vasárnap az idõjárás függvényében a Pilis olyan helyeit keressük fel, amely segít elmélyíteni a tanultakat!

A hat alaptanfolyami rész tematikája:

1. rész: A láthatatlan energiák fogalma... A radiesztézia (sugárzás érzékelés) lényege és haszna a mindennapokban. Földsugárzások érzékelése, ezek káros és jótékony hatása az élo~ szervezetre, miért alakulnak ki a krónikus betegségek, mi közük van ebben a földsugárzásoknak? Megtanuljuk mérni, érzékelni segédeszközökkel, sok gyakorlattal mindkét napon. A második nap végén megtanuljuk a legegyszerûbb betegség diagnosztikai módszert.

2. rész: Az AURA... Az emberi test energetikai felépítése, a csakrák és az aura érzékelése, mérése. Az ebben lévõ hibák, sérülések felismerése, kijavítása. Akár úgyis, hogy a páciens messze, több ezer km távolságra van tõlünk. Fantom vagy távdiagnosztika

3. rész: A betegségek lelki okai... Milyen lelki háttere van egy-egy betegség kialakulásának a fizikai és energetikai mellett? Miért lesz valaki allergiás? Mi áll az emésztõ-, szív és érrendszer megbetegedéseinek hátterében? Nagy felismerések és meglepetések várnak ezen a hétvégén! Erre a tanfolyami részre jöhetnek olyanok is, akik a korábbiakon nem vettek részt!

4. rész: Spirituális önvédelem... Hatékony segítség megtartani erõinket, energiáinkat. Valóban léteznek energiavámpírok? A védekezés módozatai ellenük. Hogyan tudjuk környezetünket, lakásunkat, munkahelyünket energetikailag tisztán tartani, megtisztítani?

5. rész: A szellemvilág titkai... Mit jelent az, ha valaki szellemeket lát? Hogyan maradnak itt, milyen hatásuk van az emberekre? Hogyan tudjuk õket távozásra bírni? Az emberi szellem fejlõdése, a Szellemtan alapjai.

6. rész: A legkíméletesebb gyógymód, a szellemgyógyászat alapjai... Hogyan tudjuk a betegségeket a leghatékonyabban megelõzni, gyógyítani? Megtanuljuk az alap meditációs gyakorlatokat, megutaztatjuk szellemünket a magasabb dimenziókban... A belsõ látás fokozása gyakorlatokkal...

További tanulmányaink, azok számára, akik még mélyebben szeretnének belepillantani a "láthatatlanba":

7. rész:
Az elemek titka...
A négy ill. öt elem alkotja, építi fel a világ energetikai rendszerét. Így az emberi testet is. Megismerjük az elemeket, megtudjuk, melyik testrészünk milyen elemû, megtanuljuk, hogyan lehet az elemeket elõhívni és mit tudunk vele kezdeni? Használni fogjuk a négy elem mindegyikét és még azt is megtudjuk mik azok az elementárok és mire jók!


8. rész: A "teremtés" titkai
Akár a mennyben, úgy a Földön is... vagy "ahogy fent, úgy lent!" Ezeket az õsbölcsességeket mindenki ismeri és el is fogadjuk az elvét. De mégis, alig hiszi el az ember, hogy "ahogy fent, úgy lent!", vagyis képesek vagyunk idelent is teremteni, létrehozni dolgokat magunk körül, a gondolat és kimondott szó erejével! Ezen a hétvégén bepillantunk ebbe a nagy misztériumba, és megtanuljuk, hogy a körülményeinket mi magunk teremtjük, hozzuk létre és nem azok befolyásolnak minket! Megtanuljuk az igazi Titkot, amellyel elindíthatod a változást magadban és magad körül! Ha nem félsz megtenni a legfontosabb lépést; megismerni Önmagad!


9. és 10. rész (2 hétvége): A belsõ látás fokozása, a Harmadik szem "megnyitása"!
A belsõ látás összetett fogalom, sok minden tartozik hozzá. A Harmadik szem megnyitása nem egy pillanat, hanem egy folyamat eredménye. Ez a két rész segít abban, a rengeteg gyakorlattal, hogy ezt a képességedet tudatosan használhasd! Különleges élmények, tapasztalások várnak rád, ahogy elkezd nyílni az eddig csukva tartott belsõ szemed! Itt az idõ, hogy felnyisd és láss!
"Akiknek fülük van, halljanak, akiknek szemük, lássanak!"

A Visegrádi Pillangós-házban induló, folyó tanfolyamokról ezen oldal "időpontok, aktuális" menűjében és a www.pillangos-haz.hu  "hírlevel"-ére felíratkozva és az "aktuális" oldalán  tájékozódhatnak.

A tanfolyamok egyéb helyen történő indításával kapcsolatosan érdeklõdni Aradi Lajosnál a 06-30-941-6725-ös telefonszámon lehet: http://apilis.fw.hu

A Visegrádi tanfolyamokal kapcsolatban Kováts Ildikó ad felvilágosítást a 06-20-9-274-150-ös telefonszámon http://pillangos-haz.hu oldal" kapcsolat" menű pontja elérhetőségein. 

Különböző helyszineken tanfolyamok szervezhetők, időpontok kérhetőek baráti, a téma íránt érdeklődő egyéb csoportoknak. Ugyan így a Visegrádi Pillangós-házban bentlakással a meghírdetett időpontoktól eltérően is.

A tanafolyamok  nem igényelnek előképzettséget, egymásra épülnek, de un." mini tanfolyam"-ként önállóan is elvégezhetőek, értelmezhetőek az energiák világa íránt érdeklődőknek.

Előképzettséggel rendelkező segítő, gyógyító, egyéb társaságoknak, csoportoknak az egyes tanfolyami részek  külön is szervezhetőek, időpontok kérhetőek az országban bárhol illetve a Visegrádi Pillangós-házban szállással is, és  egyéb programokkal egybekőtve: pl. Pilis gyógyhatású helyeinek felkeresésésével, túra vezetéssel, Pilis járással, Visegrádi Királyi Palota és Vár látogatásssal vezetéssel (akár itt fel nem sorolt ötlettel, igénnyel, akár Pilsi gomba ismereti tanfolyammal,régi kézműves foglakozásokkal-nemezelés.-kőfaragás,bőrmívesség,stb.-, egyebekkel is kiegészülhetnek, keressenek egyeztetésre egyedi kéréseikkel)

A tanfolyami egységek is bele illeszthetőek az "EGÉSZség csomag" menűpontban felsorolt javaslataink közé akár táborként is össze kapcsolva olyan közösségeknek amelyeknek segítő szolgáltatásaít, képességeit kiegészíthetik a az általunk kínáltak.

KÉPGALÉRIA

SZERKESZTÉS ALATT

itt fognak ,egjelelnni a képek a kezelésekről

helyszinekről

környzetről

munkatársainkról

egyebekről

Idézetek