REIKI a Pillangós-házban

Energetizáló kezelések, tanfolyamok a Pilis, a Dunakanyar, Visegrád és a Pillangós-ház ölelésében...

Tanfolyami időpontok

a honlap szerkesztés alatt

ezen a felületen fognak megjelenni a tanfolyami időpontok

a tanfolyam neve, helye, temetikája, oktatója, dijazása, egyéb információk..........

Hosszú hétvégék 2012-ben

2012 ben az alábbi hosszú hétvégék lesznek, segítség a tervezéshez......

Március 15. /4nap /Márc.15-18.

Húsvét /3nap/ Ápr.7-9.

Május 1. /4nap/ Ápr.28.-Máj.1.

Pünkösd  /3nap / Máj.26-28.

Augusztus20./3nap/Aug.18-20.

Október 23 /4nap/ Okt. 20-23.

Mindenszentek/4nap/Nov.1-4.

Karácsony /5nap/ Dec.22-26.

Magamról:

              „Annál teljesebb az ember, minél hiánytalanabbul szétosztja magát szüntelen” Ancsel Éva

„Világi életem” gyermekkorom óta az egészség megőrzést, helyreállítást szolgáló tanulmányok, tapasztalatok láncolata. Egészségügyi szakközépiskolába, majd egészségügyi főiskolára jártam, az ELTE-n antropológus-humánbiológus diplomát szereztem. A krisztusi kort elhagyva egy sorsfordító betegség, agydaganat figyelmeztetett, hogy tripla Halak-ként (a rejtett ascendensem is Halak) rosszul gondolkodom helyemről a világban. Akkoriban harmadik diplomaként a marketing szakközgazdászságot a külkereskedelmi főiskolán kitanulva egy multinál dolgoztam üzletasszonyként ,földi értelemben sikeresen, boldogan ,hogy pénzemmel, státuszommal családom, és több jó ügyet támogathatok.

A betegséget legyőzve, gyógyultan (reikivel  energatizálódva, kineziológiai módszerekkel feltárva és megértve miért is választottam azt, hogy fájdalommal tanuljak :) ), helyemet, életfeladatomat illetően megvilágosodva- az EGÉSZ-SÉG felé fordultam, világi életemre jellemző alapossággal ehhez is tanulmányokat folytattam, gyakorlatot szereztem. Megértettem, hogy amit ezáltal adnom adatot, az sokkal több és más, mint mikor azért dolgoztam sokat (majdnem belepusztulva), hogy embereknek, jó ügyeknek támogatást tudjak nyújtani. Ma már halászni tanítok és nem halat osztogatok :). Általános természetgyógyász, kineziológus szakvizsgát tettem. Kineziológiának a one brain ágát, az élet mandalája rendszerét, arolót, szellemgyógyászatot, rajzpszichológiát, AFT-t, regressziós technikát, stb.... tanultam, reiki mester vagyok. Dr. Varju Mártát tekintem ezen az úton tanítómnak. A Főnix stúdióban Dr. Korcsmáros Magdánál négy évig tanultam asztrológiát. Kriston Andrea Női Egészség Műhelyében Intim Torna tréner lettem. Köszönet ezen három csodálatos asszonynak, hatásuk formálta szakmai, emberi, női életemet kerekké :) !

Dolgoztam plázában puccos magán természetgyógyász rendelőben, sajátban Szentendrén, négy éve vezetem a Pillangós-házat Visegrádon ahol testi-lelki –szellemi harmonizáló szolgáltatásokkal segítünk az alternatív gyógymódok, módszerek iránt érdeklődőknek. Kineziológusként Visegrádon és Budapesten rendelek, Kriston Intim Torna tréningeket tartok. Reiki kezelésekkel segítem a hozzám fordulókat, Reiki I.,II.,Mesteri tanfolyamokat tartok, Budapesten a Delfin Studióban és Visegrádon a Pillangós-házban szállással is.

A Reikivel kb.11 éve ismerkedtem meg agyműtétem után keresve a gyógyulás alternatív módjaít. Tradiciónális reiki tanfolyamot végeztem I. és II. tanfolyamot , csodálatos mestereim voltak, rálátásom lett a világ azon részére amely kézzel nem fogható és olyan összafüggéseket tártam fel....

szerkesztés alatt

KÉPGALÉRIA

SZERKESZTÉS ALATT

itt fognak ,egjelelnni a képek a kezelésekről

helyszinekről

környzetről

munkatársainkról

egyebekről

Idézetek